Opće vijesti

....sve opće školske i vanškolske vijesti i obavijesti

Obavijest za učenike, roditelje i ostale stranke

E-mail Ispis PDF

Dragi učenici, poštovani roditelji,
zbog preventivnog postupanja, mjera zaštite zdravlja svih građana, poštivanja epidemioloških mjera HZJZ-a zbog pandemije COVID -19, molim vas da svoje upite prvo rješavate putem e-maila:ured@gimnazija-bjelovar.skole.hr ili na tel. 043/241-578, 220-175.
Učenici u urednovno vrijeme Tajništva mogu podići sve potvrde, obrasce vezane za školovanje.
U slučaju nužne potrebe dolaska u školu, molim vas da se prethodno najavite na navedene telefonske brojeve.
Ova napomena važi za roditelje te ostale stranke koje imaju potrebu dolaska u školu.

Prilikom ulaska u školu obavezno je nositi zaštitnu masku, definficirati ruke, pridržavati se fizičkog razmaka od najmanje 1,5 metar. Zahvaljujemo na razumijevanju a u cilju zaštite svih nas i pridržavanja preporuka mjerodavnih službi,Ravnatelj:
Želimir Vujić, dipl. ing.

Upute za prvi dan nastave

E-mail Ispis PDF

Poštovane učenice i učenici, dragi roditelji!
S obzirom na nastalu situaciju upozoravamo vas na nekoliko stvari:
Nastava kreće 7.9.2020.  po rasporedu kojeg ćete dobiti od razrednika/ice.  Ove godine nastava će početi u fiksnim učionicama (iznimka je nastava informatike, stranog jezika te etike/vjeronauka koja će se odvijati izvan matičnih učionica). Učenici koji su u učionici br. 5 ulaze/izlaze sa desne bočne strane (pokraj parkirališta) škole, učenici koji su u učionici br. 9 ili 8. ulaze/izlaze na lijevi bočni ulaz (pokraj Zavoda za javno zdravstvo), a svi ostali na glavni ulaz uz pridržavanje fizičkog razmaka od najmanje 2 metra.
Nastavni sat trajat će 40 minuta, a veliki odmor je skraćen na deset minuta.
Jutarnja smjena (2. i 4. razredi) započinje u 8.00 sati i završava u 13.15, a poslijepodnevna smjena počinje u 13.45 sati i završava u 19.00.
Maska za lice je obavezna učenicima i nastavnicima u čitavom prostoru Škole (maska se nosi  i u učionicama i na hodniku).
Dužni ste izmjeriti tjelesnu temperaturu svaki dan prije dolaska u školu te u slučaju povišene tjelesne temperature ne smijete doći u školu, već to prijaviti razredniku  ili na  školski mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   te izabranom pedijatru/liječniku obiteljske medicine radi odluke o testiranju i liječenju. Povišenom tjelesnom temperaturom smatra se temperatura pod pazuhom > 37,2⁰. Temperaturu ćete upisivati svakodnevno u listu koja će se nalaziti u vašoj razrednoj učionici.
Prilikom ulaska u školu zabranjeno je grupiranje. Obavezni ste držati razmak od najmanje 1.5 m i odmah otići u svoje učionice. Tijekom odmora ne izlazite iz svojih učionica osim iznimno u slučaju potrebe. Ne biste smjeli  kontaktirati s učenicima iz drugih razrednih odjela, a preporučujemo da ponesete u školu hranu i piće koje mislite konzumirati tijekom odmora jer su izlasci iz škole tijekom odmora zabranjeni.
Važno je redovito pranje ruku tekućom vodom i sapunom( uputstvo o pravilnom pranju ruku nalazi se u sanitarnom čvoru). Prolazak hodnicima potrebno je skratiti na minimum i prilikom prolaska  ne dodirivati  nepotrebno površine ili predmete.

U školu ne smijete doći ukoliko:
 a) imate simptome zarazne bolesti (npr. povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje)
 b) imate izrečenu mjeru samoizolacije
 c) imate saznanja da ste zaraženi s COVID-19, a roditelj je dužan isti dan o tome obavijestiti razrednika/icu SMS porukom, i u slučaju simptoma zaraženosti COVID-om i na mail Škole .
Informacije za roditelje i roditeljski sastanci će se u najvećoj mjeri obavljati telefonskim putem ili online.
Sve ostale informacije vezane za COVID-19 možete pronaći na stranicama HZJZ.

7. rujna 2020. u ponedjeljak učenici dolaze po slijedećem rasporedu:
8:00  drugi i četvrti razredi
10:00 prvi* i treći razredi

Učenici prvih razreda okupljaju se u dvorištu Škole otkud će ih u prostor Škole uvesti njihovi razrednici. 

Svima nama ugodan, sretan, uspješan i nadasve zdrav  početak nove školske godine želi vaš ravnatelj Želimir Vujić.

Ažurirano: Petak, 04 Rujan 2020 07:54

Popis učenika u šk. god. 2020./2021.

E-mail Ispis PDF

Popis učenika upisanih u obrazovni program opće gimnazije dostupan je za preuzimanje ovdje

Popis udžbenika u šk. god. 2020./2021.

E-mail Ispis PDF

Popis je dostupan ovdje.

Nagrada Fonda Boža Tvrtković

E-mail Ispis PDF

Dana 19. lipnja 2020. godine bjelovarskim Gradskim muzejom pljeskom su pozdravljeni najbolji bjelovarski učenici i razredni odjeli srednjih škola, nastavnice za dugogodišnji uspješan rad i postignute rezultate te pljesak za sve odgojno-obrazovne radnike, učenike i roditelje koji su uspješno iznijeli ovu specifičnu i tešku godinu. Bila je ovo 29. dodjela nagrada Fonda Boža Tvrtković pa smo se ponovo, uz uspomenu na tragično preminulu profesoricu Božu Tvrtković i njezin predani rad, prisjetili vrijednosti koje nosi odgojno obrazovni rad, uloge nastavnika u pripremanju mladih za život i važnosti odgojno obrazovnih postignuća. Prvi red dvorane bjelovarskog Muzeja pripao je najboljim bjelovarskim učenicima i učenicima svih srednjih škola i predstavnicima najboljih razrednih odjela. Među njima bili su i učenici i profesorica naše škole.


Najboljim učenikom proglašen je Jakov Manjkas iz 4.d razreda.
Najboljim razredom proglašen je 4.d razred, razrednica Mihaela Kelava.
Nagrada za uspješan dugogodišnji rad pripala je Tereziji Grgičin, profesorici povijesti.

Čestitamo dobitnicima!

Ažurirano: Petak, 26 Lipanj 2020 22:42

Stranica 1 od 15

 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 

Izvannastavne aktivnosti

Kontakt

Tajništvo: 043.241.578 (administratorica)   
                043.220.175 (tajnica)   
Psiholog i pedagog: 043.221.310    
Zbornica: 043.220.945    
Ravnatelj: 043.241.088                
Fax:     043.220.946

Email: ured@gimnazija-bjelovar.skole.hr